Boklotsen

TR Förlag är förlaget som tror på drömmar; mina drömmar, dina drömmar, allas våra drömmar. Med tjänsten Boklotsen vill jag, Therese Renåker, hjälpa dig som går i bokdrömmar att ta steget från färdigt manus till en bok i din hand.

Allt börjar med att sondera terrängen! Kanske har du redan laddat ner min Gratis Vägvalslots  som visar dig vilka olika vägar du har att välja på, annars kan du göra det genom att klicka här.

Lotsen ger dig en övergripande beskrivning av de fyra olika vägar som är möjliga.

Kurs Välj din väg!

För dig som vill gå vidare på vägen och få hjälp att bena ut vilken av vägarna som är den rätta för just dig, erbjuder jag en kurs som heter “Välj din väg till utgivning”.

Kursen innebär att du gör en inventering av din vilja och dina förutsättningar och ställer detta mot de olika möjligheter du har. Du får en tydlig bild av respektive vägs för- och nackdelar, och min förhoppning är att du på det viset ska känns dig fast förvissad om att ditt val av väg är det rätta. Du vet vad du ger dig in i, du vet varför och din väg blir rakare. Är du nyfiken på kursen “Välj din väg till utgivning” läs mer här.